Coachingforløb

Lad et coachingforløb sætte en ny retning i dit liv.

Står du et sted i livet, hvor du har brug for at træffe et livsændrende valg?

Måske har dit liv været ”gråt og kedeligt” så længe, at du ikke længere kan mærke dine egne værdier og det, der giver dig glæde. Måske er du ligefrem i risiko for at få stress eller en depression.

Der er mange grunde til at opsøge coaching. Og uanset hvad din grund er for at være nysgerrig på coaching nu, så er du allerede i gang med at tage gode beslutninger for dig selv.

Afhængig hvad dine udfordringer er, skal der måske kun få sessioner til, for at du igen kan mærke din egen styrke og retning. Måske indser du, at det er tid til at gøre op med det liv, du har levet indtil nu, og ønsker derfor min støtte over en længere periode.

Coaching vil give dig afklaring på, hvad der er vigtigt for dig i dit liv. Du lærer at sige til og fra, så du bliver herre i eget hus igen. Coaching hos mig er meget handlingsorienteret, hvor du lærer nye sider om dig selv og genfinder gamle, der vil skabe styrke og beslutsomhed.

Du får værktøjer, som du kan bruge i mange forskellige situationer fremadrettet. Derfor løser coaching ofte mange andre problemer end det primære problem, der gjorde, at du opsøgte coaching.

Værktøjerne gør, at du fremover:

  • Får lettere ved at mærke dig selv og dine egne styrker
  • Bedre kan gennemskue, hvad der sker mellem mennesker og hvorfor
  • Tager ejerskab over dit liv – både privat og på jobbet

Skab den rigtige balance i dit liv

Få styr på prioriteterne og nå ind til det liv, du gerne vil leve, med et coachingforløb.

Coaching for ledere

Er du leder, og vil du opnå dit fulde potentiale som en god, stærk leder?

Personlig coaching

Vil du ændre dit liv og have værktøjerne til at gøre noget ved dine problemer?

”Jeg har ikke brug for coaching!”

Lyder den tanke bekendt? Mange mænd er af den overbevisning, at det er pinligt og unødvendigt at få hjælp udefra til at løse de problemer, der opstår i livet. Det kender du måske selv?

Selvom du er en mand, og der er visse normer og kønsroller i livet, der gør, at du måske føler, du skal klare alt selv, behøver det ikke være sådan. For hvorfor skulle det være forkert eller et tabu at få hjælp på de områder i livet, som gør ondt og giver dig den triste livsfølelse indeni?

Du er tværtimod stærk og modig, når du tager beslutningen om at ændre dit liv. Du taber ikke mandighed ved at få ryddet op i dit liv og komme ud af det hul, hvor du føler dig utilstrækkelig og mindre værd. Og nogle gange må du bare indse, at du har brug for hjælpen til at gøre netop det.

Når du træffer beslutningen om at skabe dig en ny hverdag med glæde, positivitet og powerfuldt mindset, ender du med at leve det liv, du har gået og drømt om. Det har jeg set massevis af gange hos et væld af forskellige mænd, jeg har coachet. Og jeg garanterer dig for, at det ændrede deres liv og livet for deres nærmeste.

Så jo, du har med stor sandsynlighed brug for coaching, hvis livet er svært, eller du har brug for at komme på rette vej. Find modet og tag beslutningen, der vil ændre dit liv til det bedre.

Er jeg den rette coach for dig?

Måske. Det kan du finde ud af ved at booke en gratis uforpligtende samtale eller ved at ringe 30237474.

Kan du mærke, at det her er den rette vej for dig, kan du også booke et forløb med det samme.

Du kan booke coaching i Roskilde og Frederiksberg. Når vi har mødt hinanden den første gang, er der mulighed for efterfølgende at afholde sessionerne via ZOOM. Og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Er du interesseret?

Overvejer du at deltage i et af forløbene?  Eller er du nysgerrig på, hvordan et coachingforløb kan hjælpe lige præcis dig? Så er du meget velkommen til at kontakte mig og få svar på dine spørgsmål – det er selvfølgelig med fuld diskretion og ganske uforpligtende.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

Phone: +45 30 23 74 74
Email: kontakt@martinpicard.dk