Om mig

Mit navn er Martin Picard, og jeg er coach og mentor.

I et coachingforløb er den personlige relation utrolig vigtig, og derfor skal du vide noget om, hvem du tager med på rejsen mod dit optimale liv. Jeg hedder Martin Picard, og jeg har været der, hvor du er nu. Jeg har følt mig svigtet på mange måder og haft den altødelæggende stemme, der fortalte mig, at jeg ikke var god nok, pæn nok, dygtig nok, kærlig nok osv. 

Jeg kunne ikke lykkes med min faderrolle. Jeg måtte give afkald på det firma, jeg havde bygget op fra bunden. Jeg mistede min stolthed, og det, blandet med mange andre ting, gjorde, at jeg følte mig fortabt og som en fiasko. Efter for mange år i offerrollen var jeg ikke i stand til at se på alt det, jeg rent faktisk kunne, og de gode ting, jeg indeholdt. Jeg troede ikke på mig selv.

Dagen, hvor jeg blev stillet spørgsmålet ”hvor længe vil du være offer i dit eget liv og give ALLE ANDRE skylden for din ulykke?”, blev dagen, hvor det gik op for mig, at det var på tide at stoppe med at give verden skylden og bebrejde mig selv for min fortid. Det blev startskuddet til min egen store personlige udvikling og forvandling.

Med hjælp fra adskillige terapeuter og mentorer skiftede mit mindset langsomt fra ”det er synd for mig” til ”det er godt for mig”. Gennem fokuseret arbejde med mig selv er jeg nu ved at skabe den fremtid, jeg drømmer om – hvilken mand vil jeg være for min søn, min familie, mine venner og ikke mindst som din mentor.

Hvorfor fortæller jeg dig det her? Fordi jeg har stået i dine sko og følt din smerte. Og jeg ved, at vi sammen kan rykke dig langt.

Dét arbejder vi med sammen

I dag er jeg specialist i mænd. Det er ikke en beskyttet titel, men jeg har coachet nok mænd til at vide, hvor skoen trykker.

”Jeg slår ikke til – jeg er ikke nok – jeg kan ikke finde ud af det”

For at sætte gang i din udvikling arbejder vi med forskellige fokuspunkter:

  • Med mig som din mentor kigger du ærligt alle kroge af dit liv igennem.
  • Med nysgerrighed, forståelse og kærlighed til dig selv ser du dine problemer i øjnene.
  • Med min hjælp, din udvikling og ugentlige opgaver finder vi ind til din kerne.
  • Vi tager udgangspunkt i, hvad du har behov for, og arbejder med lige præcis dét ud fra de metoder og fremgangsmåder, som jeg ved virker.

Resultatet er, at du lykkes med alt det, du gerne vil lykkes med.

Uddannelser & kurser

Herunder kan du se hvilke uddannelser og kurser jeg har gennemført.

Uddannelser

Kurser

Overvejer du et
coachingforløb?

Der er ofte mange overvejelser bag, inden mennesker springer ud i et coachingforløb. Derfor vil jeg gerne tilbyde dig en uforpligtende snak om, hvordan et coachingforløb kan hjælpe dig, så du får afklaret, hvad det hele præcist går ud på – og samtidig får modet til at springe ud i det og gøre noget ved alt det, du er utilfreds med. Bagefter kan du beslutte dig for, om vi skal sætte gang i dit forløb – det er helt op til dig.